Školska 6, 22221 Laćarak, Srbija

     

Školska 6, 22221 Laćarak, Srbija

RANEGO

O nama


O nama

    Ranego je koncept opremljen po najsavremenijim ugostiteljskim standardima. Ranego se izdvaja po tome što je parking za automobile sa 200 parking mesta, u sastavu objekta se nalazi i mladenački apartman, ljubazno i posvećeno osoblje uz najkvalitetniju ponudu i organizacije vaših proslava, za koje uvek dajemo sve od sebe da ostanu u posebnom pamćenju.

    Sala je opremljena najsavremenijim LED-RGB sistemom rasvete i klimatizacije, pružiće Vam ambijent ulaska u RANEGO svet. Vrhunski dizajniran i opremljen ambijent u kombinaciji sa ljubaznim i visoko profesionalnim osobljem, doprineće da vaše slavlje ostane nezaboravno. Sala sadrži profesionalne ventilacione i klimatizacione sisteme kao i podešavanje temperature po vašoj želji.
Sala poseduje pregrade koje omogućavaju da bude skalabilna prema vašim potrebama i vrsti proslave.

Ranego onama    Mladenački apartman u koji je ugrađen stil, tehnologija kao i klasična udobnost u kombinaciji sa vrhunskim dizajnom i luksuzom. Udobnost mladenačkog apartmana upotpuniće prvu bračnu noć. Apartman je opremljen najsavremenijim kupatilom u kom se nalazi đakuzi hidromasažna kada kao i hidromasažna tuš kabina, klima uređajem, LCD televizorom, mini barom, kao i udobnim bračnim krevetom. U sklopu apartmana nalazi se prostrana terasa koja je pogodna za fotografisanje.


    Parking, ne možemo a da se ne pohvalimo prostranim parkingom koji broji 200 mesta namenjenih automobile. Parking se nalazi u sklopu samog Ranego koncepta i obezbeđen je savremenim video nadzorom.